HELHETSLÖSNINGAR FÖR EVENT

HELHETSLÖSNINGAR

Företagsevent | Gala | Jubileum

FÖRETAGSEVENT

Event & Konsultbolaget kan tillsammans med er arrangera ett oförglömligt event för ert företag. Vi har under åren byggt upp ett brett nätverk av samarbetspartners och leverantörer som lägger grunden för ett lyckat event och kan därför matcha rätt kompetens, produkt och tjänst för just dina önskemål och behov.

Vi tar hand om ditt event från start till mål. För att eventet ska upplevas som lyckat är det av betydande vikt att vi och kunden har samma uppfattning om hur slutproduktionen ska se ut därför finns projektledaren som håller en regelbunden dialog med er som kund. Projektledaren har ansvar för produktionen från start till mål.

KONFERENS & FEST

Kombinera en givande konferensdag, antigen hel eller halvdag med fest. Tillsammans planerar vi både plats, lokal, meny m.m. utifrån ert önskemål och behov. När konferensen är klar så tar kvällsaktiviteten vid där kvällens trubadur spelar skön och trallvänlig musik under minglet till fördrinken. Till middagen håller han i allsången och eventuella dryckesvisor med roliga och stämningshöjande inslag som skapar en trevlig stämning hos gästerna. Trubaduren kan även vända plattor som avslutning på kvällen.

TÄLT | MÖBLER | PORSLIN

Behöver ni mer plats? Event & Konsultbolaget förmedlar allt för festen. Uthyrning av partytält, evenemangshallar, möbler, porslin, linne, scener och mycket mer. Allt från paviljongtälten för det lilla minglande sällskapet till bjudningar för hundratals sittande gäster. Vi förmedlar även stolar, bord, bänk-set, ståbord, loungemöbler, bardisk, kristallkronor, mingelbord, ljussättning, klädställning, trägolv, golvmattor, värmare, staket, porslin, linne, engångsartiklar m.m. Gör en offertförfrågan om vilka behov och önskemål som finns så återkommer vi med en offert.

KONFERENCIER ELLER MODERATOR

Vill du höja stämningen och engagemanget på konferensen eller företagsfesten? Vi har stor erfarenhet av att plocka fram rätt konferencier och moderator i både stora och små sammanhang. En bra konferencier eller moderator kan vara skillnaden mellan ett lyckat och ett mindre lyckat evenemang. Event & Konsultbolaget hjälper till med planering, projektledning och kommunikation för att ni skall få ut maximalt av er konferens eller företagsfest.

UNDERHÅLLNING

Musik i alla former får oss att må extra bra. Det är ibland lika viktigt som innehållet i konferensprogrammet under dagen – att må bra tillsammans och känna glädje och inspiration i olika former skapar kreativitet.

Att bjuda kollegorna eller era VIP-kunder på en rolig och underhållande show är alltid en mycket uppskattad gest. Som en del av ert företagsevent, personalfest eller kick-off.

Vi har ett stort och brett kontaktnät bland etablerade artister, coverband, trubadurer, dj:s, gitarrvirtuoser, pianobar, trollkarlar, m.m både av internationell, nationell och lokal arena, så hör av er och berätta för oss om dina tankar och förväntningar kring vilken underhållning du vill bjuda på och till vem!