Loading...
  • FÖRETAGSEVENT

    För små som stora företag.

EVENT

Event & Konsultbolaget kan tillsammans med er arrangera ett oförglömligt event för ert företag. Vi har under åren byggt upp ett brett nätverk av kompetenta underleverantörer och samarbetspartners som lägger grunden för ett lyckat event och kan därför matcha rätt kompetens, produkt och tjänst för just dina önskemål och behov.

Vi tar hand om ditt event från start till mål. För att eventet ska upplevas som lyckat är det av betydande vikt att vi och kunden har samma uppfattning om hur slutproduktionen ska se ut därför finns projektledaren som håller en regelbunden dialog med dig som kund. Hon eller han har ansvar för produktionen från start till mål.

KONFERENCIER/MODERATOR

Vill du höja stämningen och engagemanget på konferensen? Event & Konsultbolaget har stor erfarenhet att plocka fram rätt konferencier och moderator i både stora och små sammanhang. En bra konferencier eller moderator kan vara skillnaden mellan ett lyckat och ett mindre lyckat evenemang. Event & Konsultbolaget hjälper till med planering, projektledning och kommunikation för att ni skall få ut maximalt av er konferens.

Hos Event & Konsultbolaget kan du boka några av de mest uppskattade konferenciererna och moderatorerna i branschen. En av de mest efterfrågade konferenciererna är Niclas Buskenström som har många års erfarenhet och en fantastisk förmåga att intervjua och samtidigt underhålla båda små och stora grupper.

TÄLT

Behöver ni mer plats? Event & Konsultbolaget AB förmedlar allt för festen, uthyrning av partytält, evenemangshallar, möbler, porslin, linne, scener och mycket mer. Allt från paviljongtälten för det lilla minglande sällskapet till bjudningar för hundratals sittande gäster, mingelbord mm. Vi förmedlar även stolar, bord, bänk-set, ståbord, loungemöbler, bardisk, kristallkronor, ljussättning, klädställning, trägolv, golvmattor, värmare, staket, porslin, linne, engångsartiklar mm. Gör en offertförfrågan om vilka behov och önskemål som finns Så återkommer vi med ett trevligt kostnadsförslag.

KONFERENS & FEST

Kombinera en givande konferensdag, antigen hel eller halvdag med fest. Tillsammans planerar vi både plats, lokal, meny mm utifrån ert önskemål och behov. När konferensen är klar så tar kvällsaktiviteten vid där kvällens trubadur spelar skön och trallvänlig musik under minglet till fördrinken. Till middagen håller han i allsången och eventuella dryckesvisor med roliga och stämningshöjande inslag som skapar en trevlig stämning hos gästerna. Trubaduren kan även vända plattor som avslutning på kvällen.

UNDERHÅLLNING

Musik i alla former får oss ofta att må extra bra. Det är ibland lika viktigt som innehållet i konferensprogrammet under dagen – att må bra tillsammans och känna glädje och inspiration i olika former skapar kreativitet. Att bjuda kollegorna eller era VIP-kunder på en rolig och underhållande show är alltid en mycket uppskattad gest. Som en del av ert företagsevent, personalfest eller kick-off.

Läs mer här.