KONFERENS ELLER KICK OFF

HELHETSLÖSNINGAR

Vill du få hjälp med ditt event? Vi tar fram en helhetslösning inför ditt företagsevent, kundevent, teambuilding eller kickoff. Oavsett storlek på ert event och antalet gäster så möter vi upp utifrån era tankar och behov.

Service in i minsta detalj, vår projektledare samarbetar nära med er och är inte bara lyhörd och drivande utan delar med sig av egna erfarenheter när det gäller allt för att eventet ska bli unikt och minnesvärt på alla sätt.

Vi hjälper dig med allt, det finns helt enkelt ingenting som vi inte kan stå till tjänst med. Vårt fokus ligger alltid på kvalitet och kostnadseffektivitet!

KUNDCASE: KONFERENS & KRÄFTSKIVA

Ett av våra uppdrag vi hade under 2018 var från en uppdragsgivare att arrangera en minnesvärd weekend för sina anställda. Kunden hade önskemål om att kombinera dels en konferens på förmiddagen, därefter något som stärkte gruppen i form av teambuildingsaktiviteter på e.m. som sedan skulle rundas av i relaxen med allt vad det innebär. Sedan ville de att kvällen skulle avslutas med en hejdundrande kräftskiva samt grym underhållning!

Företaget hade 120  anställda och var beläget i två olika städer så de ville även att vi bokade transporten för gruppen. Detta är vad vi på Event & Konsultbolaget kallar en helhetslösning som innefattade bokning av konferensanläggning med logi för 120 personer, transport med buss från två olika städer, konferensrum, teambuildningsaktiviteter, spa o relax med tillhörande bubbel o snacks, förmiddagsfika, lunchbuffé, eftermiddagsfika, samt en grym kräftskiva med underhållning med ljud och ljus och frukost dag två.

Vid utvärderingen vi genomförde ett par veckor efter eventet så berättade kunden att de var supernöjda med den helhetslösning vi arrangerade och att de anställda bara hade haft positivt att säga om deras resa.

REDERI MÄLARSTADEN OCH RIDÖN

Sedan 2013 så har vi en grymt samarbete tillsammamans med företaget Rederi Mälarstaden i Västerås. Tillsammans med dem så skräddarsyr vi helt unika och spännande events.

Ett av dem ägde rum 2018, ett företag i Västerås med ca 85 anställda. Chefen berättade för mig om hennes tankar av att hon ville bjuda sina anställda på en upplevelse utöver det vanliga. De brukar varje år under augustimånad ha en kick-off för att starta upp efter semestern.

Så här blev deras dag: Vi hälsade dem välkomna till hamnen i Västerås och de klev ombord på fartyget M/S Havsörnen. Ombord var en härlig frukostbuffé framdukad och intogs under överfarten från Västerås hamn ut till Ridön som tog ca 50 minuter. Väl framme på ön blev det traktor och vagnfärd upp till den lantliga anläggningen Kurö Gård på ön. Väl på plats så ville Vd:n få jobba lite med gruppen och vi hade förberett med den teknik som hon behövde för sitt genomförande. Mitt i serverades det förmiddagsfika med kokkaffe över öppen eld.

När det väl var dags för lunch så tog våra aktivitetsledare över rodret och de anställda blev indelade i tio olika grupper med ett gemensamt uppdrag, att tillreda sin egen lunch. De tilldelades, Murikkawokpanna, ved, tändstål, moraknivar, en yxa samt ingredienser att tillreda och laga med. Dessutom fick varje grupp även en kaffekittel att koka kaffe med som pricken över i:et efter den goda lunchen.

Efter att alla var mätta och belåtna var det dags för lite gruppstärkande aktiviteter som våra ledare höll i. Vi hade planerat något som vi kallar för ”Äventyret” som bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid olika stationer under tidspress. Ett antal grenar genomförs i en grundomgång och allt avgörs sedan i en spännande final. Lagen måste samarbeta, kommunicera och utifrån gemensam målbild lösa de olika stationerna. Det blev många glada skratt och ett fantastiskt positiv hejande på varandra. Det är inte alltid att vara störst, bäst och starkast som premieras. Lika viktigt är lugn, eftertänksamhet och innovativa lösningar.

Vi rundade av eftermiddagen med en mysig fika och reflekterade tillsammans över dagen så här långt. Efter detta så fick gruppen lite egen tid. Några drog ut på fikat, ett par stycken tog en promenad och det fanns tipspromenad. Men de flesta bara hängde tillsammans och pratade om det man inte hinner prata om på jobbet.

Kvällsaktiviteten började med bubbel och snittar och gästerna hälsades välkomna upp på magasinet där vi hade dukat inför kvällens begivenheter. Kocken hade hela dagen stått vid grillen och tillagad helstekt gris vilket stod på kvällens meny. Trubaduren höll både i allsången under kvällen och till desserten blev det en grym och fartfylld musicquiz. Efter middagen så underhöll han gästerna fram till kl. 23.30 då festen tog sitt slut och gästerna hoppade upp på vagnarna och traktorn som tog dem tillbaka till M/S Havsörnen för att åter vara tillbaks till Västerås Hamn strax efter midnatt.

När vi efter ca en vecka hade utvärdering med företagets VD så var hon så otroligt tacksam och imponerad över den leverans vi hade gjort. Hon kunde verkligen skriva under på att detta blev en kick off utöver det vanliga.