PROJEKTLEDNING

GULDLILJAN – ENKÖPINGS FÖRETAGARGALA

2016 genomgick Enköpings företagargala en stor förvandling i samband med att Event & Konsultbolaget fick uppdraget av företagarna Enköping att arrangera och projektleda Enköpings Företagargala under 3 år. Redan första året presenterade vi ett helt nytt koncept och inramning inför 2016 års gala. En rejäl ansiktslyftning av galan ledde fram till ett nytt namn för galan: Guldliljan som i samband med det tillsammans med formgivaren Patrik Sandell skapade ett eget vinnarpris till galan som varje vinnare får.

Vi som arrangör fick oerhört fina kommentarer från galagästerna och företagarna Enköping om vilket lyft galan fått på alla sätt och vis. De kommande två åren 2017 och 2018 fortlöpte finjusteringar från Event & Konsultbolaget med fokus att höja kvalitén och upplevelsen för galagästerna varje år.

Inför 2019 så fick vi återigen förfrågan från företagarna Enköping om att fortsätta arrangera och projektleda Enköpings företagargala Guldliljan ytterligare 3 år. Vi tackade så klart ja till detta hedersamma uppdraget.

Vill ni läsa mer om galan så besök vår hemsida: www.guldliljan.se

VÄSTERÅS UNGDOMSIDROTTSGALA 2020

Under januari 2019 så fick vi på Event & Konsultbolaget förfrågan från Västerås Tidning att ta fram ett koncept för genomförande gällande en Ungdomsidrottsgala.

Under februarimånad 2019 så presenterade vi ett koncept och upplägg för genomförande av en sådan gala. Vårt koncept mottogs väldigt väl och Västerås Tidning ville skriva avtal med oss för att projektleda Västerås Ungdomsidrottsgala 2020.

Sagt och gjort, nu så är vi mitt uppe i uppstartsfasen av galan med många viktiga och värdefulla möten med samarbetspartner och sponsorer som vill vara en del av detta positiva projekt.