REFERENSER

BJÖRKS BUSS 50-ÅRS JUBILEUM

När Björks Buss skulle fira sitt 50-årsjubileum så ville de göra det med Oktoberfesttema. Vi började genast skissa på ett upplägg om hur kvällen kunde se ut. Den idéskissen presenterade vi för kunden som gillade den till 100% och gav oss uppdraget.

Vid företagets bussdepå så byggde vi ett stort evenemangstält på 15×40 m som vi möblerade med klassiska festivalbänkset. Vi inredde en stor bar, dekorerade överdådigt med färgglada flaggspel, ljusslingor och annan dekoration som hör oktoberfest till. I ena kortändan byggde vi upp en stor scen med ljud och ljus. Vi hyrde in ett riktigt tyrolerband som spelade härlig ompa bompamusik under kvällen tillsammans med coverbandet Rytterne Röj och en DJ.

Det var ca 300 gäster som togs emot av våra glada värdar kvällen till ära iförda lederhosen och tyrolerklänningar och maten för kvällen var en klassisk tyrolerbuffé som varvades med smäktande allsång i armkrok. Givetvis serverades det öl som måltidsdryck och stämningen var på topp.
Till kaffet serverades det specialtryckta tårtor och bakelser till gästerna.

Inför detta uppdrag var kunden tydlig med hur de ville att jubileumsfesten skulle vara, främst när det gäller temat så vi jobbade utifrån deras tankar under hela resans gång. Vår projektledare var det som hela tiden höll sig ajour med kunden. Kunden var inte bara nöjd utan SUPERNÖJD med sitt jubileum!

ENKÖPINGS ÅKERIS 100-ÅRSJUBILEUM

När företaget Enköpings åkeri skulle fira sitt 100-årsjubileum så fick vi förfrågan om att vara helhetsleverantör för deras jubileum. Företaget ville vara på sin hemmaplan där företaget ligger och gillade vår lösning med ett stort evenemangstält på 15×40 m som vi byggde ihop med deras lagerlokal.

Vi möblerade med klädda stolar och runda bord för närmare 400 st. gäster. Vi skapade bordsdukning med porslin, inredde tältet med kristallkronor och en scen placerad i mitten av tältet för att gästerna skulle komma så nära scenen som möjligt.

Utanför tältet så hade vi skapat en innergård med hjälp av kundens lastbilar av olika årsmodeller samt dekorerat och inrett gården med ett startent för att skapa en trivsam miljö. Våra värdar hälsade gästerna välkomna och bjöd dem på välkomstbubbel. Därefter hälsades gästerna välkomna att inta sina platser och vi serverade en 3-rätters med bordsservering och tillhörande dryck.

Underhållningen stod coverbandet Smalare än Thord för tillsammans med DJ och till middagsunderhållningen så dök Thomas Järvheden upp och gjorde ett bejublat inhopp som lockade till mycket skratt. Vi levererade även Jocke Göransson som kvällens konferencier som med van och trygg hand vägledde gästerna genom jubileumskvällen och presenterade talare och underhållning.

Även all teknik i form av ljud och ljus löste vi och kunden ville även föreviga sitt jubileum så vi ordnade en fotograf som levererade dessa fantastiska bilder. Självklart fanns det både popcornmaskin och slägga som båda två gick varma hela kvällen. WC-lösning var en mobil vagn med fyra toaletter och handfat med vatten.

Tillsammans med kunden så påbörjade vi planeringen 9 månader innan själva jubileet ägde rum. Under hela resan så var vår projektledare som hade huvudansvaret för den som hade all kontakt med kunden så att det blev enkelt och tydligt för kunden i kommunikationen och planeringen.

Vid vår utvärdering med kunden så fick vi fantastisk återkoppling där de berättade att: ”Vi är supernöjda med er leverans av vårt jubileum. Det blev en sagolik och minnesvärd kväll. Ni levererade mycket mer än ni lovat och vi hittar inget som vi inte är nöjda med. Stort tack till er för det!”

TACK TILL VÅRA NÖJDA KUNDER!