Loading...
  • TEAMBUILDING

    Får medarbetarna att samarbeta bättre.

TEAMBUILDING

Event & Konsultbolaget AB kan tillsammans med Rederi Mälarstaden erbjuda en mängd olika aktiviteter som ger gruppen både äventyr och är gruppstärkande. Vi vill ge er en oförglömlig upplevelse genom utvecklande äventyr!

Event & Konsultbolaget AB är proffs på att hitta rätt aktiviteter för rätt tillfällen utifrån syfte och gruppens sammansättning.

Tre ord som har stor betydelse för alla aktiviteter är:

  • Målsättning
  • Samarbete
  • Kommunikation

ÄVENTYRET

Äventyret bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid olika stationer och under tidspress. Ett antal grenar genomförs i en grundomgång och allt avgörs sedan i en spännande final. Lagen måste samarbeta, kommunicera och utifrån gemensam målbild lösa stationerna.

I halvtid bryter vi för lunch. Varje lag tilldelas tändstål, ved, muurikkapanna, recept och ingredienser. Sedan gör varje lag upp sin egen eld, tillreder lunchen och avnjuter den.

Deltagarna kommer att få nyttja sin humor, kreativitet, kommunikationsförmåga samt testa sina gränser – mer mentalt än fysiskt. Tillsammans reflekterar vi om dagen samtidigt som ni serveras kokkaffe över öppen eld och hembakt. Det vinnande laget presenteras och pokal delas ut!

SAMARBETA & KOMMUNICERA

För att kommunikation ska kunna uppstå krävs oftast ett samarbete och för att ett samarbete ska löpa smärtfritt krävs bra kommunikation. Det stora målet för dagen är att skapa större samhörighet som grupp och naturligtvis att ha roligt tillsammans.

Dagen innehåller en mängd olika samarbets- och kommunikationsövningar som kommer ge er ny information och kunskap om varandra som med stor sannolikhet lockar fram kreativitet, många skratt och som ger dynamik till gruppen och de olika aktiviteterna. Vi kommer jobba oss igenom lite teori som grund kring team och samarbete.

En del av övningarna är Stocken, stolrace, verktygslådan, rygg mot rygg, ordremsan, flytta stolar, speedmingel , porträttövning med feedback. Kryptiska klurigheter.

SAMARBETSÖVNINGAR

Att ha ett fungerande samarbete är A & O i en organisation. Vi erbjuder färdiga lösningar. Men framförallt kan vi vara med från första början och identifiera vilka olika lösningar er organisation kan vara i behov av för att öka samarbetet.

Skräddarsydda övningar för just er organisation där tanken omvandlas till en möjlighet och möjliggör att ert mål uppfylls på sikt! Tveka inte att ta en första kontakt för att vi ska få en möjlighet att presentera ett förslag som kan föra er organisation till nästa steg!