Loading...
  • UNDERHÅLLNING

    UNDERHÅLLNING

    Utifrån din budget och ert behov.

UNDERHÅLLNING

Musik i alla former får oss ofta att må extra bra. Det är ibland lika viktigt som innehållet i konferensprogrammet under dagen – att må bra tillsammans och känna glädje och inspiration i olika former skapar kreativitet.

Att bjuda kollegorna eller era VIP-kunder på en rolig och underhållande show är alltid en mycket uppskattad gest. Som en del av ert företagsevent, personalfest eller kick-off.
Vi har ett stort och brett kontaktnät bland etablerade artister, coverband, trubadurer, DJ:s, Gitarrvirtuoser, Pianobar, trollkarlar, mm både av internationell, nationell och lokal arena, så hör av er och berätta för oss om dina tankar och förväntningar kring vilken underhållning du vill bjuda på och till vem!

MUSICQUIZ

Efter ett stort antal genomförda musicquiz i olika sammanhang så vet Event & Konsultbolaget AB att detta uppskattas efter en givande konferensdag, inför middagen eller till desserten.

Man behöver inte vara expert på musik för att vara med i vår musicquiz. Alla kan vara med. Ibland i form av ett korsord, ibland genom direkta svar på miniwhiteboards som ger en interaktiv effekt.

Vi garanterar dig/er en trevlig och underhållande tillställning!

Tidsåtgång ca 45 minuter och passar grupper på ca 5 – 200 personer. Givetvis tillhandahåller Event & Konsultbolaget AB ljud och ljus i detta paket.

TRUBADUR

Nedan presenteras två olika alternativ till live underhållning. Har ni andra önskemål och behov när det gäller artist eller grupp så kan vi på Event & Konsultbolaget AB möta det! Gör en förfrågan!

Trubaduren Tobbe
Efter hundratals spelningar runt om i vårt avlånga land, har trubaduren Tobbe fått med sig massor av erfarenhet och rutin tack vare alla fantastiskt trevliga möten med festglada människor. Han garantera dig/er en trevlig och underhållande tillställning oavsett om ni är 10 eller 300 personer i sällskapet!

JANTOBBEZ är ett coverband, partyband, festband och bröllopsband som spelar hits från 50-talet fram till dagens hits. Boka JANTOBBEZ coverband till ert bröllop, fest, party eller kalas redan idag! Allsång, party, afterski, dansband ja här kan vi bjuda på allt och lite till!

DJ

Vi tillhandahåller givetvis ljud och ljus med discokula, ljuseffekter på stativ, rök maskin, mm. Allt efter önskemål om vilken typ av musik o.s.v. ni önskar. DJ Bushwanker & DJ Toby är två dj’s som har mer än 40 års erfarenhet tillsammans.

DJ Bushwanker har sedan 1991 levererat en blandning av musik som inte många discjockeys i Sverige klarar idag. Därför har han hunnit med tusentals spelningar som innefattar bröllop, födelsedagar, företagsfester, nattklubbsgolv, konferenskvällar, mingel, discokvällar, schlagerfester och mycket annat. DJ Toby garantera dig/er en trevlig och underhållande tillställning oavsett om ni är 10 eller 300 personer i sällskapet, allt från det lilla discot till det stora bröllopet! En helkväll med

DJ Toby bakom spakarna vid DJ-båset blir en resa genom 50, 60,70, 80, 90-talet, schlager, salsa, pop, svenskt, hiphop & RnB , house, club, dansband, mm.

MINGEL

Vad bättre än att nätverka, skapa kontakter om det finns ett ämne att föra konversationen kring. Vi har det ämnet. Vi kan erbjuda trollkarlar, pianister, solister, eldslukare med flera. Speedating, afterski eller kanske standup kan även det vara ett bra alternativ eller varför inte blanda och mixa.

Vår erfarenhet grundar sig på en pedagogisk basis med alltid lyckat resultat. Kontakta oss så ger vi er idéer, förslag på hur nya kontakter kan byggas och hur nuvarande kan stärkas!

COVERBAND

Neodomansky
Gruppens repertoar passar ung som gammal. Med över ett decennium i bagaget som ger bandet oslagbar rutin på scenen och sin publik.

Cover my soul
Ett hårdsvängande soul-storband från Enköping. Kan konsten att leverera från första till sista ton.

D.N.T
Coverbandet som ger järnet. En Helkväll med D.N.T och konferens- gästerna somnar med ett leende på läpparna!

Andra önskemål och behov när det gäller artist eller grupp så kan vi möta det! Gör en förfrågan!

HELKVÄLL

En Helkväll med D.N.T och konferensgästerna somnar med ett leende på läpparna!

Till fördrinken så underhåller de tre välklädda herrar i D.N.T er till fördrinken med sköna toner från förr och nu. Allt ifrån Sinatra, Vreeswijk till ballader som gör fördrinken än mer välsmakande som bygger upp en positiv förväntan inför kvällens begivenhet!
Under middagen så dyker D.N.T upp med jämna mellanrum och spelar kända och fartfyllda låtar som gör det snudd på omöjligt för gästerna att inte sjunga med, klappa händerna och skaka på höfterna.
Efter middagen fortsätter vi att underhålla er med en covershow nonstop i två timmar, från 50-talet fram till dagens hits! Full fart från första till sista låten!

D.N.T har levererat shower i mer än 15 år på bl.a. konferensanläggningar, kursgårdar, festivaler, kryssningsbåtar och företagsevent.

ÖVRIGT

Event & Konsultbolaget AB kan även förmedla följande uppdrag:
– Allsångsledare
– Radioreklam/ Jingelmakare
– Sång o piano
– Uthyrning ljud & ljus
– Festkoordinator
– Toastmaster