AFFÄRSIDÉ

Vi på Event & konsultbolaget drivs av tanken att möten mellan människor skapar minnen för livet. Att de emotionella värdena är ett av de starkaste redskapen när det kommer till att skapa minnen och kommunikation som berör ända in i vårt innersta för lång tid framöver.

Vi är en liten eventbyrå som vill göra skillnad för våra kunder. Vi jobbar för att se helheten i varje event och paketerar därefter en kreativ och kostnadseffektiv lösning.

Vi använder vår erfarenhet, vår kunskap och vårt engagemang för att skapa resultat för er. Vi tänker nytt och innovativt genom vårt nära samarbete med kunden där vi lyssnar in förväntningar så skräddarsyr vi lösningar där vi leder projektet från start till mål.

VISION

Ett minnesvärt event som gör skillnad för kunden.

AVBESTÄLLNINGSVILLKOR

Kostnadsfri avbokning fram till 2 månader innan eventet/aktiviteten är bokat. (Om inte annat är överenskommet i offerten/avtalet.) Därefter 50% av det som avbokas efter handpenningen erlagts och 100 % av det som avbokas 2 veckor innan eventet/aktiviteten skulle ha genomförts.

 

MILJÖPOLICY

Event & Konsultbolaget AB verksamhet ska präglas av ett förebyggande och återkommande miljöarbete. Grunden för vårt miljöarbete är att värna om miljön genom användning av förnyelsebara resurser i kretslopp samt att undvika användning av miljöförstörande ämnen och därigenom förebygga förorening.

FÖRSÄKRINGAR

Företaget som beställer tjänst från Event & Konsultbolaget försäkrar den anställde under hans eller hennes medverkan hos oss. Det innebär att beställande företagets försäkring täcker den anställde, antingen via företagets gruppförsäkring eller andra enskilda försäkringar. Event & Konsultbolaget har tecknat en s. k. Allriskförsäkring. Den träder i kraft om vi kan anses ha agerat oaktsamt på något sätt.